Maracame Tequila Reposado

Maracame Tequila Reposado är en sublimt läcker reposado tequila som med raffinerad elegans träffar rätt plats mellan en färsk blancotequila och en lagrad tequila. Med sina 9 månader på vita ekfat, har Maracame en läcker mjukhet och några härliga smakande noter av karamell, vanilj, etc. och ”fett” agave smak som kännetecknar en bra blancotequila.

I Lager
SKU
1410
Mer information:
BrandMaracame Tequila
Typ100% Agave
RegionHøjlands - Los Altos
AgavetypeBlå Agave Weber
DyrkningTraditionel
LagringReposado
NOMNOM 1456
DestilleringDobbeltdestilleret
FadHvid amerikansk eg - Nye
OvntypeMurstensovn
Indhold75 cl
Alkohol40%
DestilleriTequila Supremo
Hjemmesidehttp://maracametequila.com/
944,70 SEK.
Maracame Tequila

Maracame Tequila Reposado är lagrat i minst 9 månader och varar i 40 %.

Den lagras på fat av vit, amerikansk ek. Reposado har en svag gyllene färg och smaken är i perfekt balans mellan den färska blancotequila så de smakar noter av karamell, vanilj och söt vanilj som uppstår i kontakt med skålen.

Maracame Tequila Reposado har aromatiska doftnoter av honung, karamell, söt agave, läder och torkad frukt. Här finner du också lite citrus och en lätt men aldrig påträngande vanilj. Dofter av lätt whisky/bourbon med definit honung och karamellnoter, söt agave, läder, smör, torkad frukt, lite citrus och lätt vanilj.

Den har ett bra slut, som aldrig lämnar en berusad smak, utan betonar kärnan i runda agave-smaken. Allt som allt, en sublim god tequila.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Maracame Tequila Reposado

No Related Posts